1. Değerler Eğitimi
VELİ GİRİŞİ
GÜNCEL

İnsan Kaynakları

Enerjik, dayanışma ruhuna sahip mesleğine ve kurumuna bağlı, sürekli gelişime açık, Mefkûre Anaokulu'nda çalışmayı ayrıcalık sayan, eğitime gönül vermiş öğretmen ve yöneticilerle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da zengin teknik donanımının yanı sıra, pedagojik formasyonu tam, öğrencisini iyi tanıyan, tüm öğrenme yöntem ve tekniklerini bilen ve bu yöntemleri ısrarcı bir şekilde bilgi ve sevgiyle uygulayan, sürekli araştıran, inceleyen ve gözlemleyen öğretim kadrolarıyla çalışma kararlığımızı sürdürmekteyiz.

Mefkûre Anaokulu'nda ,seçkin akademik kadrosunu oluştururken adaylarını objektif, güvenilir ve geçerli metotlarla tespit eder. Bu hedef doğrultusunda oluşturulan prosedürlere göre gazetelerde ve/veya internette verilen ilanlar dışında, genel başvuru yolu, yılın her döneminde açıktır. Tüm başvurular titizlikle incelenir ve başvuru anında açık bir kadro olmasa da, adaylar rutin olarak yapılan genel mülakatlara davet edilebilir, ihtiyaç olduğunda adayların başvuruları tekrar incelemeye alınır.

Mefkûre Anaokulu İnsan Kaynakları Birimi

İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ