1. Değerler Eğitimi
GÜNCEL

TARİHÇE

TARİHÇEMİZ

1995 yılında Mefkûre Dershanesi ile Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde eğitim camiasına adım atan Mefkûre Eğitim Kurumlarımız 2004 yılına kadar iki şubesiyle hizmet vermiş 2004’den itibaren Sakarya ve Kocaeli’nin muhtelif ilçelerinde olmak üzere şube sayısını 8’e çıkararak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmüştür.

Geçen zaman içerisin de Mefkûre Dershaneleri sadece öğretim değil aynı zamanda eğitim çalışmalarına da hız vermiş, adeta bir ‘’Okul ’’gibi birçok öğretmenin yetişmesinde etkin rol almıştır. Sakarya ve Türkiye dereceleriyle adından sıkça söz ettiren dershanemiz kazandırdığı binlerce öğrencisini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Geçmişe dayanan kurumsal yapımızı, oluşturduğumuz güveni, eğitim- öğretimdeki bilgi birikimi ve tecrübemizi 2012-2013 yılında Özel Okulculuğa taşımak için yoğun bir çalışma içinde olduk.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bölgenin en kapsamlı, en modern Özel Mefkûre Anaokulu ’nu halkımızın hizmetine sunduk. Özel Mefkûre Anaokulu açılmış olduğu ilk yıl içerisinde büyük bir başarı ve memnuniyet elde etmiştir. Hemen arkasından Sakarya Erenler ilçesinde Özel Mefkûre Koleji(ilkokul-ortaokul)’yle eğitim öğretime büyük katkı sağladık.

Emin ve sağlam adımlarla yoluna devam eden Mefkûre Eğitim Kurumları; geleceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızın yetişmesinde her zaman bir adım önde olacaktır.

Mefkûre Eğitim Kurumlarının birincil önceliği; çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır. Bu amaçla kendisi ve çevresi ile uyumlu, ailesine ve toplumuna faydalı, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

Mefkûre Eğitim Kurumlarının amacı; çocuklarımızın yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkaran, kendisini ifade eden, özgüveni yüksek, olaylar ve durumlar karşısında yorumlar yapan, yaşadığı toplumun sorunlarına duyarlı, analitik düşünen, dünyada olup bitenden haberdar, teknolojiyi etkin kullanan bilinçli nesiller yetiştirmektir.